Pernite cu branza

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 4247 vizualizari

 

Delicioase la micul dejun langa un pahar de lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foetaj
  • 400g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernite cu branza:

Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.

Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’ la foc mare.

Se servesc calde sau reci, ca atare.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernite cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Prima Latte III negru

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (23)

Sylvia 1

08.12.2010, 12:39

Lia de cate ori te vizitez gasesc ceva bun la tine am si salvat reteta si le fac in seara asta la baieti , minunat arata !!!!!

MIUTA 1

08.12.2010, 13:53

Foarte bine arata,super,5 furcu

mamaieelena 1

08.12.2010, 20:46

frumos arata...........

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

Reteta de pizza cu margini umplute (din nou, alt aluat)

pe 16.09 la 21:41

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3989 puncte

Ksenya

1055 puncte

gaby_duceag

1033 puncte

laura_n

1026 puncte

mirela0911

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guacamole