Aperitiv oua umplute cu branza de burduf, in sos de maioneza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2018 | 4049 vizualizari

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

10.04.2018, 18:22

madi_marin 1

10.04.2018, 18:31

foarte bune!

vasimur 1

10.04.2018, 18:43

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc, Mimi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 18:45

Mulțumesc frumos, Madi!

Rocsi 1

10.04.2018, 19:24

mirela0911 1

10.04.2018, 19:24

Bune mai sunt!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:26

Mulțumesc, Rocsi!

RODIMUR 1

10.04.2018, 19:27

Așa este, Mirela! Sunt bune și din când în când (măcar de sărbători) le mai preparăm...

katty 1

10.04.2018, 20:03

Delicioase!

RODIMUR 1

10.04.2018, 20:10

Mulțumesc frumos, Katty!

Catalina L 1

10.04.2018, 20:23

ce-mi plac

RODIMUR 1

10.04.2018, 21:11

Mă bucur mult, Cătălina!

Corinuta 1

10.04.2018, 21:32

Ce combinatie! Cu branza de burduf nu am incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:32

Mie-mi place și combinația deja clasică...Important este să fie sosul de maioneză, acela-mi place în mod deosebit cu ouăle umplute...

diaconta 1

10.04.2018, 22:34

Interesant.De incercat

RODIMUR 1

10.04.2018, 22:42

Mulțumesc frumos, Claudia!

oanapl 1

11.04.2018, 22:45

Ce idee buna!

RODIMUR 1

11.04.2018, 23:16

Mulțumesc, Oana! Mie mi se pare că astfel, ouăle umplute sunt mai bune...

navidad_2017 1

12.04.2018, 00:02

Ador branza buna de burduf... pe care din pacate n-o gasim prea usor; iar combinatia preparata de Dvs nu poate fi decat DELICIOASA!... si neaparat de incercat! Reteta Dvs ma duce cu gandul la una de oua umplute calde cu sos de maioneza: umplutura se face din galbenusurile sfaramate, Pecorino (sau Parmezan) ras, Ricotta, smantana, ulei (de masline reteta e din sudul Italiei) si pesmet; se umplu ouale "cu varf" si se coc la cuptor la temperatura medie spre mica, pana incepe sa se prelinga (topeasca) umplutura; se servesc fierbinti cu sos maioneza f rece, amestecat cu ceva usturoi si capere. ptr postare si multumiri ptr idee .

RODIMUR 1

12.04.2018, 09:05

Navidad, ce idee interesantă cu ouăle umplute, coapte la cuptor..! Mulțumesc pentru ea, cred că sunt foarte bune! Va veni și vremea să le încerc...Mulțumesc pentru aprecieri și pentru această rețetă deosebită!

dantes 1

13.04.2018, 17:13

Bune!

RODIMUR 1

13.04.2018, 18:10

Mulțumesc frumos, Dante!

elucubratiiculinare 1

16.04.2018, 08:13

ce bun cred ca este

RODIMUR 1

16.04.2018, 08:51

Da, este bun, pentru că gustul brânzei de burduf se armonizează foarte bine cu acela al maionezei cu smântână...! Mulțumesc frumos, Mihaela!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu branza si mix de seminte