Aperitiv pancakes cu sunca si branza

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2017 | 2754 vizualizari

 

O reteta simpla, gustoasa, satioasa si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de faina
  • 250 gr de lapte
  • 300 gr de branza
  • 200 gr de sunca
  • 1 ou
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pancakes cu sunca si branza:

Pentru inceput, dam branza prin razatoarea cu ochiuri mari, sunca o taiem cubulete mici. Oul il punem intr-un castron si-l mixam bine cu un praf de sare. Adaugam laptele si faina si mixam compozitia. Se adauga branza si sunca si le incorporam cu ajutorul unei spatule. Compozitia trebuie sa fie omogena.


Intr-o tigaie, punem putin ulei ca la clatite, o incingem si punem cate un polonic de compozitie. Se coace pe ambele parti, la foc mic.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Compozitia difera in functie de preferintele fiecaruia.

2

Putem adauga si verdeata.

3

In loc de ulei, puteti unge tigaia cu unt.

4

Daca folositi ulei, se scot pe prosoape de hartie ca sa se inlature uleiul.

5

Daca compozitia este prea groasa, o mai diluam cu putin lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pancakes cu sunca si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Rocsi 1

14.03.2017, 20:40

Sunt chiar minunate, am facut si eu o data!

Adrian2016 1

15.03.2017, 09:49

Buni

Adrian2016 1

15.03.2017, 09:49

Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Mini-tarte cu crema de branza si pastrama de pui