Cordon bleu

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 10747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept de pui
  • 5 feliute de sunca
  • 5 feliute de cascaval
  • 2 oua
  • pesmet
  • parmezan(facultativ)
  • sare,piper
  • faina
  • pt garnitura:
  • 6 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

pregatim feliile de piept, daca sunt prea groase la batem si le presaram cu putina sare. Batem ouale si pregatim pesmetul cu parmezan si sare.

Punem pe fiecare felie de piept o feliuta de sunca si una de cascaval, apoi inchidem cu o scobitoare pt a nu se desface la prajit.

Dam fiecare pachetel prin faina, apoi prin ou apoi prin pesmet si le punem la prajit. Lasam sa se rumeneasca dupa care le scoatem pe hartie sa elimine uleiul in exces. Se pot servi cu ce garnitura dorim.

Garnitura cu care am servit:

curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cubulete.punem ulei intr-o tigaie si ii punem la innabusit,lasam cateva minute apoi adaugam usturoiul taiat feliute.cand sunt aproape gata potrivim de sare si punem partunjelul.

TIPS-URI

1

nu uitati sa scoateti scobitorile

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece