Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2017 | 1050 vizualizari

 

Mai tineti minte cand va spuneam ca imi plac clatitele in fel si chip?

    Ei bine, profitand de week-end, mi-am zis sa mai inventez o reteta. Va dati seama ca "am copt-o" o saptamana intreaga, nu?

 

INGREDIENTE

  • clatite:
  • 1 punga Maggi Fidelicios de pui
  • 250 ml apa
  • 100 ml apa minerala
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 150 g faina
  • 100 g pastrama din piept de pui
  • 1/2 lgt oregano maruntit
  • un vf de cutit de piper macinat
  • fondue de branza:
  • 100 g cascaval Sofia Delaco
  • 30 ml vin
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lgt amidon alimentar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza:

Pentru inceput, prepari Fideliciosul. conform instructiunilor de pe ambalaj.


Oul il bati impreuna cu sarea, piperul si oregano. Adaugi alternativ faina si apa minerala, iar la final, fideaua si pastrama de pui taiata cubulete si omogenizezi bine.


Coci cate o clatita pana cand se rumeneste bine pe ambele parti.


Pastrezi clatitele la cald si pregatesti fondue-ul de branza astfel: cascavalul ras il topesti la foc mic, impreuna cu catelul de usturoi ras si vinul; la final, adaugi amidonul si amesteci continuu.


Servesti clatitele calde peste care torni fondue de branza.


 

TIPS-URI

1

  Tips& Tricks: trebuie sa folosesti un cascaval gras, cu minimum 45% grasime; este de preferat sa folosesti un vin alb sec, pentru a nu schimba culoarea preparatului  (eu m-am pacalit si am constat tarziu ca nu am decat rosu, dar a iesit foarte gustos si asa).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

06.03.2017, 09:15

miki_a 1

06.03.2017, 16:44

Interesant preparat !

oanapl 1

06.03.2017, 20:49

Interesanta combinatia!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pizza in forme de briose
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

la 14:26

Cartofi împănați cu mușchi și cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:54

Rulada bicolora cu dulceata de visine

ieri la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Minitarte cu legume asortate si jambon