Aperitiv pateuri cu branza de burduf

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2018 | 2761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml apa calduta
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • 100 g unt
  • 200 g branza de burduf
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • susan
  • mac
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza de burduf:

Intr-un bol cernem faina, facem o adancitura, pe margine adaugam sarea, iar in mijloc adaugam drojdia dizolvata in apa calduta, zaharul, uleiul.

Incepem sa framantam un aluat omogen si nelipicios, acoperim cu un prosop si lasam sa dospeasca 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata, ungem cu untul (la temperatura camerei), impaturim in 3, lasam sa dospeasca pana ce isi dubleaza  volumul.

Intindem aluatul pe masa infainata, ungem cu 1/2 din branza de burduf, impaturim in 3 si din nou intindem aluatul, ungem cu restul de branza, impaturim in 3.

Intindem aluatul intr-o foaie de cca 0,5 si taiem patratele de cca 6 cm.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu oul batut cu putin ulei de masline, presam susan, mac si dam la cuptorul incalzit pentru 15 -20 min, pana ce se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (16)

madi_marin 1

20.02.2018, 17:52

sunt pe gustul meu, as manca ....fara numar

elucubratiiculinare 1

22.02.2018, 08:49

trebuie sa fie delicioase

dantes 1

22.02.2018, 09:37

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval