Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2021 | 6620 vizualizari

 

"retete pascale"
Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Dia, căreia îi mulțumesc și o pup. :*

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 550g brânză de vaci
  • 60 g făină
  • 200 g spanac
  • 12 ouă prepeliţă
  • Sare
  • piper
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 roșii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita:

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după gust. 
Se adaugă făina și se omogenizează, iar la final se adaugă spanacul pe care l-am spălat, zvântat și tocat mărunt și se omogenizează.

Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hîrtie de copt pe fund și unsă cu unt pe pereți, se așează ouăle de prepeliță, felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

17.05.2021, 22:25

Ce frumoasa este

oanapl 1

03.06.2021, 15:02

Mulțumesc Mihaela!

Caty 1

23.02.2023, 20:13

Super reteta!🤗

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pide cu branza si spanac