Aperitiv rapid din aluat de foetaj

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 14994 vizualizari

 

...conform principiului ca "nimic nu se pierde" din cateva leftovers si ceva imaginatie se poate incropi in mare viteza ceva bun pentru uz intern sau musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • Crusta
  • 1 pachet aluat foetaj la temp. frigiderului
  • Compozitia "fantezie"
  • 200 gr. cascaval de oaie ras
  • 1 cutie crema de branza,poate fi si din cea cu arome diferite
  • 2 oua intregi
  • 150 gr. muschiulet afumat taiat cubulete
  • cateva masline fara samburi ,rondele
  • mirodenii dupa plac:piper,oregano,chimen etc
  • pt. decor
  • un galbenus frecat cu 2-3 picaturi ketchup si niste susan/mac/sare grunjoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rapid din aluat de foetaj:

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita.

Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si presaram ce ne place pt. aspect.

Se coace cam 30 minute in cuptor conform instructiunilor de pe ambalajul foetajului.

 

 

TIPS-URI

1

cu  o salata alaturi sau la un sprit merge grozav.

2

ingredientele din umplatura pot varia: ciupercute, sunca, feta+spanac,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid din aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv rapid din aluat de foetaj-0
Aperitiv rapid din aluat de foetaj-1

COMENTARII (8)

ela

ela 1

06.07.2010, 23:52

imi place....

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 10:47

Alina26

Alina26 1

17.01.2014, 18:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec de ciocolata si menta

de Rux 9

Chec de ciocolata...

ieri la 23:34

Gogosi

de ancutsa 4

Gogosi

ieri la 23:03