Aperitiv rapid din aluat de foetaj

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 13 Mar 2010 | 15941 vizualizari

 

...conform principiului ca "nimic nu se pierde" din cateva leftovers si ceva imaginatie se poate incropi in mare viteza ceva bun pentru uz intern sau musafiri neasteptati.

 

INGREDIENTE

  • Crusta
  • 1 pachet aluat foetaj la temp. frigiderului
  • Compozitia "fantezie"
  • 200 gr. cascaval de oaie ras
  • 1 cutie crema de branza,poate fi si din cea cu arome diferite
  • 2 oua intregi
  • 150 gr. muschiulet afumat taiat cubulete
  • cateva masline fara samburi ,rondele
  • mirodenii dupa plac:piper,oregano,chimen etc
  • pt. decor
  • un galbenus frecat cu 2-3 picaturi ketchup si niste susan/mac/sare grunjoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rapid din aluat de foetaj:

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt asternem o foaie de aluat foetaj si facem cateva gaurele cu furculita.


Compozitia se amesteca manual se aseaza pe foaie si cu o alta bucata de aluat o acoperim cat mai artistic.Ungem cu galbenus si presaram ce ne place pt. aspect.


Se coace cam 30 minute in cuptor conform instructiunilor de pe ambalajul foetajului.


 

TIPS-URI

1

cu  o salata alaturi sau la un sprit merge grozav.

2

ingredientele din umplatura pot varia: ciupercute, sunca, feta+spanac,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rapid din aluat de foetaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ela 1

06.07.2010, 23:52

imi place....

Dana Cristea - pusikmea 1

10.08.2010, 10:47

Alina26 1

17.01.2014, 18:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti