Aperitiv rulada de cascaval

de Geanina87 in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2017 | 510 vizualizari

 

Delicii de Paste. E prima data cand fac rulada de cascaval si va spun sincer ca eram convinsa ca nu o sa iasa, drept pt. care nu am facut nici poze in timpul prepararii :( Data viitoare cand o s-o fac, voi reveni cu poze mai de calitate, sper. :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g cascaval
  • 1 cutie crema de branza
  • 5-6 felii de sunca
  • ardei gras rosu
  • verdeata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Intr-o cratita mai mare, punem apa la fiert. In momentul in care incepe sa clocoteasca, punem cascavalul cu tot cu ambalaj si il lasam vreo 10-15 min sa se topeasca.


Pe blatul de lucru, asezam folie de plastic. Dupa ce s-a topit cascavalul, il scoatem din ambalaj si il intindem cu sucitorul pe folia de plastic. Ungem cu crema de branza pe care am amestecat-o cu putina verdeata si ardei gras rosu maruntit. Deasupra, asezam feliile de sunca si rulam cat putem de strans. Dam la rece cateva ore. Feliem si gata rulada. :)

 

TIPS-URI

1

Daca nu reusiti sa topiti cascavalul de tot, puteti incerca la microunde sau chiar sa il bagati in apa clocotita fara ambalaj.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

noiinbucatarie 1

23.04.2017, 22:55

oanapl 1

23.04.2017, 23:06

Super!

Geanina87 1

24.04.2017, 08:09

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac