Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2020 | 2440 vizualizari

 

Un aperitiv super sățios, numai bun pentru musafiri neanuțați și chiar pachețelul de școală/servici! 
Mulțumesc LauraAdamache pentru idee! ;) 
 
 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Prosciutto (felii subțiri de șuncă) 3-4 felii,
  • Mușchi file cca. 3-4 felii,
  • Salam Sinaia cca. 3-4 felii,
  • Brânză topită feliată 12 felii,
  • Cașcaval ras cca. 50 g,
  • Baby spanac cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, apoi se așează feliile de mușchi, pastramă, salam pe toată suprafața foii.

Se presară cașcavalul ras, felii de brânză topită, frunzele de baby spanac.

Foaia asezonată, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, rulorile, aplatizate ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!

Spor și poftă bună!

 

 

TIPS-URI

1

Puteți folosi orice mezeluri aveți prin frigider! ;)

2

În loc de brânză topită, puteți folosi felii subțiri de cașcaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1300 lei
3299.99 lei
1999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 900 lei
3599.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (16)

madi_marin 1

22.02.2020, 19:10

Si astea-mi plac!

Rocsi 1

22.02.2020, 20:47

Super faine sunt aceste rulouri!

Panacris 1

25.02.2020, 10:27

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cârnăciori de bere în foietaj