Aperitiv rulouri din lipie umplute

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2017 | 1797 vizualizari

 

Poate face parte din lista de aperitive cu care imbracam masa de sarbatori.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati lipie
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • rosii uscate
  • cascaval ras
  • 12 felii muschi file
  • Mai avem nevoie:
  • ulei de masline
  • Pentru decor:
  • felii de castravete
  • masline
  • frunze de patrunjel
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri din lipie umplute:

Taiem marunt ceapa verde,mararul si rosiile uscate. Le punem intr-un castron pe toate si le amestecam.


Stropim fiecare bucata de lipie in parte, cu cateva picaturi de ulei de masline. Asezam (ca in poza de mai jos) 2 linguri de amestec de mai sus.


Deasupra punem cascaval ras. Peste cascaval, asezam cate 2 felii de muschi file. Rulam lipia.


Indepartam cu cutitul capetele lipiei. Taiem bucati cilindrice egale.


Asezam in mijlocul farfuriei (platoului) un rulou si apoi celelalte, de jur imprejur, pana le terminam. Se decoreaza dupa gustul fiecaruia.


Eu am folosit pentru decor masline, rondele de castravete verde si frunze de patrunjel.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri din lipie umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

01.04.2017, 19:39

Ce faine!

mirela0911 1

02.04.2017, 10:36

Super arata!

noiinbucatarie 1

02.04.2017, 21:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Bulete de branza cu marar