Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2017 | 1883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr margarina Rama
  • 500 gr telemea grasa de oi
  • 50 gr seminte de canepa decorticate
  • 700-800 gr faina alba
  • 2 oua de casa pentru uns
  • 100 gr seminte de susan alb
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan:

Preincalzim cuptorul la 185 grade C.


Margarina Rama se trece cateva secunde prin cuptorul cu microunde.


Punem peste margarina moale, telemeaua grasa de oi, adaugam semintele de canepa si incorporam apoi faina cat cuprinde.


Intindem aluatul pe masa de lucru, taiem betigase din aluat in marimea dorita.


Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Batem ouale cu un praf de sare, apoi ungem saratelele si presaram deasupra mult susan alb.


Dam tavile la cuptor, pentru 20-25 minute, pana se rumenesc saratelele frumos.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu branza si seminte de canepa si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

27.03.2017, 20:34

Saratele, saratele, vreau si eu saratele!

Adi 1

27.03.2017, 22:02

Foarte bune!

dantes 1

28.03.2017, 16:40

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec din piept de curcan