Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2020 | 1979 vizualizari

 

De cand vroiam sa fac saratele, aminitiri din copilarie cand le faceam pe forma pusa direct pe aragaz.
Va prezint o varianta fara gluten deci fara faina de grau si facuta cu aparatul electric de vafe.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/saratele-cu-cascaval-si-chimen-vafe.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval ras
  • 40 g de pudra de migdale
  • 1 ou
  • 3 lingurite pline de smantana grasa
  • sare
  • 1 lingurita rasa de seminte de chimen
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten):

Se amesteca cascavalul cu pudra de migdale. Se adauga sare si chimen. Punem oul si smantana si amestecam bine.

Incalzim aparatul de wafe.

Punem o lingura buna in centru pentru a obtine o wafa mare.

Lasati 1-2 minute si verificati. Daca este colorata o scoateti.

Puteti face mai mici daca doriti sau le taiati in 4.

Daca vreti sa faceti cosulete nu le colorati prea tare, scoateti-le albe si puneti-le pe fundul unui forme apasand (atentie sunt fierbinti).

Umpleti dupa dorinta, eu am pus salata de varza murata, jambon si castraveciori.

TIPS-URI

1

pentru 7 wafe mari (28 mici)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu cascaval si chimen / Vafe (fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu umplutura de pizza