Aperitiv surpriza

de ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 1101 vizualizari

 

asa mi-am dat eu gata oaspetii in seara de revelion ...dar voi le puteti face pt orice ocazie

 

INGREDIENTE

  • 8 grisine
  • 2 felii salam
  • 1 felie prosciutto sau sunca presata
  • 1trandafir de crenvusti facut din aluat frantuzesc
  • 3 bucatele de cascaval

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv surpriza:

Mai intai trebuie sa faceti trandafirii din aluat frantuzesc . eu l-am cumparat gata facut am taiat fasii inguste cat degetul si pe fiecare fasie am pus feliute de crenvustisi am rulat.


In acest mod aluatul se suprapune cu feliile de crenvusti si iese un trandafir ,le puneti in tava si la cuptor pt 30 minute, unse bineinteles cu ou batut ca sa aiba o culoare frumoasa


Si acum asamblam casuletul surpriza:


Mai intai asezati grisinele in forma unui patrat una peste alta ,in doua straturi,apoi in mijoc puneti un pic de salata taiata fasii , asa ca sa fie aspectuoasa, apoi asezati trandafirul din crenvusti,trandafirul din salam( pe care il faceti atunci pe loc,rasucind feliutele una pe langa alta si le infingeti cu o scobitoare ca salamul e mai dur si nu sta singur ca prosciutto si dandu-i forma unei flori),apoi trandafirul din pastrama sau prosciutto, ce va place, si apoi feliutele de cascaval taiate ascutit care tin loc de frunze.. si gata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv surpriza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

17.03.2013, 00:09

Bya Ralu 1

18.03.2013, 22:27

bun

Valclaudia 1

15.06.2013, 23:14

ce frumos arata farfuria ta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui crocant la cuptor