Aperitiv tapas cu jambon

de Lau in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2018 | 2082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 10 felii de jambon
  • 3 rosii potrivite
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • 200 g masline (fara samburi)
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tapas cu jambon:

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine.


Intr-un bol adaugam rosiile taiate felii, usturoiul verde taiat felii, masline fara samburi, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Amestecam bine.


Fiecare felie de paine o ungem cu sosul de rosii, adaugam salata de rosii si deasupra felii de jambon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tapas cu jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

07.03.2018, 09:45

dantes 1

11.03.2018, 10:50

Bun!

mihaelar63 1

06.05.2018, 13:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu ciuperci in sos cremos
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi