Chiftele de orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g orez
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • 50 g cascaval dat pe razatoarea mare
  • 25 g faina
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingura ardei kapia de la borcan
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de orez:

Orezul se fierbe in apa cu sare in care am pus 1 lingura zarzavat uscat si o ceapa mica , tocata marunt.Cand e fiert se scuge de zeama ,daca are in plus si se lasa la racit.


Cele doua oua se bat putin cu furculita pana se amesteca albulsul cu galbenusul.


Orezul se amesteca cu ouale,cascavalul,faina,patrunjelul si ardeiul kapia. Se potriveste gustul de sare si piper.


Se formeaza chiftele care se dau prin pesmet si se aseaza intr-o tava antiaderenta unsa cu ulei


Se da la cuptorul incins in prealabil pana cand primesc o culoare aurie.


Deasupra am pus sos de rosii si ciuperci.


Se servesc ca garnitura.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

21.04.2013, 20:40

Nu am mai mancat dar ma tenteaza sa gust..

Bya Ralu 1

06.07.2013, 17:40

imi place cum arata

abstract01 1

07.10.2013, 21:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Arancini di riso