Pateu din ficat de pui

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2011 | 3544 vizualizari

 

Simplu si mult mai bun decat cel din magazin. .....Cel mai bun!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mic
  • 2 lg ulei de masline
  • sare, piper
  • 100g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficat de pui:

Ficateii se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 dupa care se scurg.


Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si se calesc in uleiul de masline. Se adauga putina apa si se lasa sa se inmoaie legumele dupa care se lasa la racit.


Ficateii se dau prin masina de tocat (sau la robot) impreuna cu legumele.


Separat se freaca untul spuma dupa care se amesteca cu ficatul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se serveste cu paine prajita sau nu, cu rosii, masline, ceapa verde, cu ce doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mirela0911 1

08.07.2011, 23:40

mihaela mamaie va multumesc

ionela2682 1

10.07.2011, 19:29

RuxyRux 1

10.07.2011, 19:30

Foarte bun facut in casa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa