Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2019 | 4008 vizualizari

 

Idee furata de la Cleme. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 g aluat foietaj
  • 250 g branza de oaie proaspata
  • 2 linguri smantana
  • 3 oua
  • 100 g bacon cubulete
  • 50 g cascaval
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon:

Intr-un castron se rade branza pe razatoarea mica si se amesteca cu ouale, smantana si baconul si se presara piper.

Aluatul se intinde rotund si se pune intr-o forma de silicon tapetand si marginile formei.

Se toarna compozitia in forma, se netezeste si se presara cascaval pe deasupra.

Se intoduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste frumos si compozitia se intareste. (35-40 minute)

Se scoate din cuptor si din forma si se lasa la racit.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu branza sarata si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ghebe