Aperitive cu carne de curcan si branza

de Dea_Dea in Curcan, 14 Mai 2013 | 1276 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr carne tocata de curcan
  • sare
  • 100 gr branza telemea putin sarata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu carne de curcan si branza:

Carnea tocata se condimenteaza cu sare.


Se pune tigaia la incins si se fac placintele de carne , care se rumenesc pe ambele parti. Se lasa la racit un pic.


Branza se taie feliute , nu foarte groase.


Cu decupatoare de aperitive se taie o bucata de carne, una de branza , una de carne si una de branza.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu carne de curcan si branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

adry88 1

14.05.2013, 15:15

bune

Dea_Dea 1

14.05.2013, 16:54

Va multumesc dragilor!

babi5 1

14.05.2013, 17:31

Wow!!! ce bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!