Curcan cu portocale

de mihaelar63 in Curcan, 13 Ian 2010 | 4916 vizualizari

 

asta am pregatit eu de revelion

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe curcan [aprox. 2 kg.]
  • 400 gr. bacon
  • 1 portocala
  • 1 rosie
  • 5 catei usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • 400 gr. morcovi
  • 400 gr. ciupercute
  • 1 borcan porumb tanar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu portocale:


  1. pulpele de curcan se spala bine si se incresteaza [ vezi imagine] .

  2. se curata usturoiul si morcovii .

  3. se feliaza baconul si rosia .

  4. din zeama de portocala , ulei, piper, boia, busuioc ,sare se prepara o mixtura cu care se maseaza pupele de curcan .

  5. se impaneaza pulpele cu usturoi, bacon , felii de rosie .

  6. se pune intr-o tava cu morcovii +putina apa ,se acopara cu folie de aluminiu si se da la cuptor [220 grade C] timp de o ora .

  7. dupa ce se indeparteaza folia se pune porumbul si ciupercutele.

  8. se mai lasa la rumenit 30 min . [mai adaugati apa daca e necesar , stropiti cu sosul format ]

 

TIPS-URI

1

serviti cu piureu de cartofi simplu ,sosul format la friptura e suficient +salata verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

rivka 1

13.01.2010, 17:55

super super frumos, si ce farfurii frumoase ai mai mare dragul sa papi din ele...de unde le-ai gasit?
is fff frumoase!

mihaelar63 1

13.01.2010, 20:06

rivka imi place noua ta coafura
farfuriile , cele rosii cu flori le-am luat de la kaufland .referitor la reteta cred ca ar merge zeama chiar si de la 2 portocale .

Bunica 1

13.01.2010, 21:35

Ce buuuun ! Daca pregatesti multe bunatati e normal sa fii "bine crescuta " , nu ca eu as fi mai prejos. Felicitari pentru acest preparat !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu branza