Aperitive cu oua suedeze

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 8157 vizualizari

 

Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.

 

INGREDIENTE

  • oua de prepelita

pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti

  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • putina faina alba

ulei pentru prajit

  • mozzarella bilute
  • masline
  • struguri
  • rosii cherry
  • salata verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua suedeze:

  1. Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti.
  2. Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata.
  3. Ungeti palmele cu ulei si  "imbracati" ouale in materialul de carne tocata, rotunjiti, dati prin faina alba si prajiti in ulei incins.
  4. La servire taiati "ouale suedeze'' in jumatati.
  5. Am servit insotite de alte "chestii'' rotunde: masline, mozzarella bilute, care au mers bine cu boabe de strugure, rosii cherry.
 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua suedeze" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

16.01.2012, 11:09

ma alatur si eu la platou

diana_k 1

17.01.2012, 08:16

super arata

Bya Ralu 1

06.02.2012, 21:38

ce colorat si frumos e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Taci si inghite
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!