Aperitive dulci cu dulceata de capsuni

de - Andreea - in Dulciuri, 23 Feb 2014 | 2867 vizualizari

 

Din ciclul ce facem duminica ...simplu si bun...Avind in vedere ca foietejul e deja preparat...reteta vine mai mult ca o idee de prezentare putin altfel pentru aperitivele dulci >:D

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • dulceata de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive dulci cu dulceata de capsuni:

Fietajul il scoatem din timp din frigider pentru a putea ajunge la temperatura camerei.

Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale.Fiecare parte o taiem apoi in doua parti egale pe verticala si 4 parti egale pe orizontala.

Pe o coloana punem in centru dulceata de capsuni.Cealata coloana o decupam in forma de inima si o asezam peste partea cu dulceata.

Cu ajutorul unei furculite inchidem bine aluatul pe marigini.

Plusul de aluat nu il aruncati si il coaceti ;) 

Asezam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem la 200 grade .

Mie mi-au iesit 8 bucati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive dulci cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu gem proaspat