Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Din ciclul ce facem duminica ...simplu si bun...Avind in vedere ca foietejul e deja preparat...reteta vine mai mult ca o idee de prezentare putin altfel pentru aperitivele dulci >:D
Fietajul il scoatem din timp din frigider pentru a putea ajunge la temperatura camerei.
Cu un cutit bine ascutit impartim aluatul in doua parti egale.Fiecare parte o taiem apoi in doua parti egale pe verticala si 4 parti egale pe orizontala.
Pe o coloana punem in centru dulceata de capsuni.Cealata coloana o decupam in forma de inima si o asezam peste partea cu dulceata.
Cu ajutorul unei furculite inchidem bine aluatul pe marigini.
Plusul de aluat nu il aruncati si il coaceti ;)
Asezam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem la 200 grade .
Mie mi-au iesit 8 bucati.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult