Aperitive platou cu ciupercute in malai

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2016 | 1510 vizualizari

 

Am dus la serviciu un platou cu gustari. Fiind post, am adaptat reteta pentru ciupercute. Asa, sa fie ceva sa pot servi si eu.

 

INGREDIENTE

  • Cascaval cu chimen
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Sunca afumata de porc+ pasta de hrean
  • Pastrama de vita
  • Castraveciori in otet
  • Rosii cherry
  • Salata verde

Pentru ciupercute in malai :

  • o caserola de ciupercute champignon mici
  • 1 lingurita amestec pudra de ceapa, usturoi, ardei deshidratat
  • 2 linguri faina alba
  • o lingura mustar
  • 1 varf pudra turmeric
  • piper
  • sare
  • apa
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive platou cu ciupercute in malai:


  1. Ciupercutele se limpezesc in jet de apa rece si se lasa sa se scurga intr-o sita.

  2. Se pun ciupercile intr-un bol si se condimenteaza cu amestecul de legume deshidratate.

  3. Se prepara din faina alba, mustar, turmeric, sare, piper si apa un amestec de grosimea unei smantani mai lichide .

  4. In acest amestec se introduc ciupercile.

  5. Se scot ciupercile una cate una si se tavalesc prin faina de malai.

  6. Se prajesc in ulei incins.

  7. Scoateti ciupercile pe un servet de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.

  8. Feliati cascavalul.

  9. Spalati rosiile si salata.

  10. Scurgeti castraveciorii de zeama.

  11. Ungeti feliile de sunca cu pasta de hrean si le rulati.

  12. Asezati totul frumos pe platou.

  13. Serviti impreuna cu prietenii.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie incins cand introduceti ciupercile la prajit.

2

Scoateti ciupercile pe un servet de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive platou cu ciupercute in malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

marcela1979 1

14.12.2016, 09:34

vin la masa

Rocsi 1

14.12.2016, 21:16

Alt platou plin de bunatati!

miki_a 1

17.12.2016, 15:36

Ce de bunatati pe platou!!!! Si ciupercutele super delicate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu sos de rosii in straturi