Aperitive platou cu ciupercute in malai

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2016 | 4091 vizualizari

 

Am dus la serviciu un platou cu gustari. Fiind post, am adaptat reteta pentru ciupercute. Asa, sa fie ceva sa pot servi si eu.

 

INGREDIENTE

  • Cascaval cu chimen
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Sunca afumata de porc+ pasta de hrean
  • Pastrama de vita
  • Castraveciori in otet
  • Rosii cherry
  • Salata verde

Pentru ciupercute in malai :

  • o caserola de ciupercute champignon mici
  • 1 lingurita amestec pudra de ceapa, usturoi, ardei deshidratat
  • 2 linguri faina alba
  • o lingura mustar
  • 1 varf pudra turmeric
  • piper
  • sare
  • apa
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive platou cu ciupercute in malai:

  1. Ciupercutele se limpezesc in jet de apa rece si se lasa sa se scurga intr-o sita.
  2. Se pun ciupercile intr-un bol si se condimenteaza cu amestecul de legume deshidratate.
  3. Se prepara din faina alba, mustar, turmeric, sare, piper si apa un amestec de grosimea unei smantani mai lichide .
  4. In acest amestec se introduc ciupercile.
  5. Se scot ciupercile una cate una si se tavalesc prin faina de malai.
  6. Se prajesc in ulei incins.
  7. Scoateti ciupercile pe un servet de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.
  8. Feliati cascavalul.
  9. Spalati rosiile si salata.
  10. Scurgeti castraveciorii de zeama.
  11. Ungeti feliile de sunca cu pasta de hrean si le rulati.
  12. Asezati totul frumos pe platou.
  13.  Serviti impreuna cu prietenii.

  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie incins cand introduceti ciupercile la prajit.

2

Scoateti ciupercile pe un servet de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive platou cu ciupercute in malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

marcela1979 1

14.12.2016, 09:34

vin la masa

Rocsi 1

14.12.2016, 21:16

Alt platou plin de bunatati!

miki_a 1

17.12.2016, 15:36

Ce de bunatati pe platou!!!! Si ciupercutele super delicate!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri de mamaliga la gratar cu legume coapte