Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Simplu de facut, dar foarte bune!
Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs.
Palariile mari se pun intr-o tava.
Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat.
in fiecare palarie din tava se pune o bucatica de unt si se presara sare si piper.
Se introduc in cuptor 15-20 minute pana se inmoaie ciupercile.
Se scot, se pune cascaval ras in fiecare ciupercuta si se introduce din nou in cuptor pentru 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.
Sunt foarte bune ca aperitiv!
Pofta Buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola