Apple Roll

de mimmi in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 1476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 10 g drojdie ,
  • 150 ml lapte,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 lingurita coaja rasa portocala,
  • 550 g faina,
  • 1 ou,
  • 80 g unt la temperatura camerei.
  • 10 mere,
  • zahar,
  • scortisoara,
  • alune crude,
  • stafide,
  • coaja rasa de la o lamaie,
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apple Roll:

Se dizolvă drojdia în laptele uşor încălzit. Se adauga zaharul si ouale si se amesteca. Se pune coaja de portocala si untul. Se amesteca cu faina pana rezulta un aluat neted si elastic. Dacă este necesar se mai poate adăuga un pic de făină sau lapte. Lăsaţi aluatul într-un loc cald să crească.


Intre timp ne apucam de mere:le spalam,le curatam de cotor,le taiem jumatati,le punem intr-o tava,adaugam peste ele zahar si scortisoara. Le dam la cuptor pana se inmoaie si se caramelizeaza. Aluatul se imparte in 2 bucati,fiecare bucata se intinde si se cresteaza pe margini.(ca si in poza) In mijlocul foii punem jumatati de mere,alune,stafide innmuiate si coaja rasa de lamaie.


Se impleteste,se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu ou batut. Se da la cuptor pentru cca 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Apple Roll" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

24.01.2011, 19:44

divainbucatarie 1

25.01.2011, 09:16

elena1988 1

26.01.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aroma de toamna (placinta cu dovleac)