Apple Roll

de mimmi in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 1558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 10 g drojdie ,
  • 150 ml lapte,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 lingurita coaja rasa portocala,
  • 550 g faina,
  • 1 ou,
  • 80 g unt la temperatura camerei.
  • 10 mere,
  • zahar,
  • scortisoara,
  • alune crude,
  • stafide,
  • coaja rasa de la o lamaie,
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apple Roll:

Se dizolvă drojdia în laptele uşor încălzit. Se adauga zaharul si ouale si se amesteca. Se pune coaja de portocala si untul. Se amesteca cu faina pana rezulta un aluat neted si elastic. Dacă este necesar se mai poate adăuga un pic de făină sau lapte. Lăsaţi aluatul într-un loc cald să crească.


Intre timp ne apucam de mere:le spalam,le curatam de cotor,le taiem jumatati,le punem intr-o tava,adaugam peste ele zahar si scortisoara. Le dam la cuptor pana se inmoaie si se caramelizeaza. Aluatul se imparte in 2 bucati,fiecare bucata se intinde si se cresteaza pe margini.(ca si in poza) In mijlocul foii punem jumatati de mere,alune,stafide innmuiate si coaja rasa de lamaie.


Se impleteste,se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu ou batut. Se da la cuptor pentru cca 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Apple Roll" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

24.01.2011, 19:44

divainbucatarie 1

25.01.2011, 09:16

elena1988 1

26.01.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac