Apple Roll

de mimmi in Dulciuri, 24 Ian 2011 | 1596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 10 g drojdie ,
  • 150 ml lapte,
  • 4 linguri zahar,
  • 1 lingurita coaja rasa portocala,
  • 550 g faina,
  • 1 ou,
  • 80 g unt la temperatura camerei.
  • 10 mere,
  • zahar,
  • scortisoara,
  • alune crude,
  • stafide,
  • coaja rasa de la o lamaie,
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Apple Roll:

Se dizolvă drojdia în laptele uşor încălzit. Se adauga zaharul si ouale si se amesteca. Se pune coaja de portocala si untul. Se amesteca cu faina pana rezulta un aluat neted si elastic. Dacă este necesar se mai poate adăuga un pic de făină sau lapte. Lăsaţi aluatul într-un loc cald să crească.


Intre timp ne apucam de mere:le spalam,le curatam de cotor,le taiem jumatati,le punem intr-o tava,adaugam peste ele zahar si scortisoara. Le dam la cuptor pana se inmoaie si se caramelizeaza. Aluatul se imparte in 2 bucati,fiecare bucata se intinde si se cresteaza pe margini.(ca si in poza) In mijlocul foii punem jumatati de mere,alune,stafide innmuiate si coaja rasa de lamaie.


Se impleteste,se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu ou batut. Se da la cuptor pentru cca 35 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Apple Roll" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mena29 1

24.01.2011, 19:44

divainbucatarie 1

25.01.2011, 09:16

elena1988 1

26.01.2011, 16:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pufoasa cu nuca si cuburi de mere