Ardei bulgaresti in otet

de AndreeaMaria in Conserve, 31 Oct 2010 | 5020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei bulgaresti
  • 0,5 litri de otet
  • 1 litru de apa
  • o telina cu frunze
  • 10-12 boabe de piper
  • 2 linguri de miere de albine
  • 2 linguri de zahar
  • 3 linguri de sare pt muraturi 
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei bulgaresti in otet:

Puneti intr-o oala sa fiarba otetul cu apa + piper,sare,zahar si miere.


Telina se taie in cubulete;


Asezati in borcan ardeii,cubuletele de telina si frunzele de telina. Turnati apoi otetul fiert.


 

TIPS-URI

1

Stergeti gura borcanului si capacul cu spirt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei bulgaresti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

lia maria 1

01.11.2010, 14:54

imi pac muraturile cu miere

elena1988 1

08.02.2011, 10:35

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 09:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Morcovi si patrunjel la borcan