Ardei cu branza de burduf

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 10363 vizualizari

 

Foarte gustosi ,aromati si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.ardei(sa fie de culoare verde,portocalii si rosii)
  • 500g branza de burduf,
  • 200g unt,
  • o ceapa de marime potrivita,
  • boia de ardei dulce si marar verde tocat                                    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu branza de burduf:

Se curata ardeii,se scot semintele,se spala bine si se pun la scurs.

Pachetul de unt se mixeaza spuma si se adauga pe rand cate putina branza de burduf pana se pune toata.Rezulta o crema de branza spumoasa in care se pune o ceapa de marime potrivita tocata marunt.

Ardei rosii i-am umplut cu crema de branza alba.Am impartit in doua crema de branza ramasa si am pus marar tocat in una iar in cealalta am pus boia de ardei dulce.Eu nu am mai pus sare in crema  deoarece era branza sarata.Cele doua creme se pun in ardei dupa preferinta.Poti alege ardeiul portocaliu pentru crema cu marar si cel verde pentru crema cu boia.Arata foarte bine ca aperitiv si sunt foarte gustosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MIUTA 1

10.11.2010, 10:46

Multumesc la toata lumea si va invit cu drag pe toate la masa!

Corinuta 1

10.11.2010, 11:47

Bine ai venit!

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:21

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete aperitiv cu pasta de ardei si branza