Ardei cu branza de burduf

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 5298 vizualizari

 

Foarte gustosi ,aromati si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.ardei(sa fie de culoare verde,portocalii si rosii)
  • 500g branza de burduf,
  • 200g unt,
  • o ceapa de marime potrivita,
  • boia de ardei dulce si marar verde tocat                                    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu branza de burduf:

Se curata ardeii,se scot semintele,se spala bine si se pun la scurs.


Pachetul de unt se mixeaza spuma si se adauga pe rand cate putina branza de burduf pana se pune toata.Rezulta o crema de branza spumoasa in care se pune o ceapa de marime potrivita tocata marunt.


Ardei rosii i-am umplut cu crema de branza alba.Am impartit in doua crema de branza ramasa si am pus marar tocat in una iar in cealalta am pus boia de ardei dulce.Eu nu am mai pus sare in crema deoarece era branza sarata.Cele doua creme se pun in ardei dupa preferinta.Poti alege ardeiul portocaliu pentru crema cu marar si cel verde pentru crema cu boia.Arata foarte bine ca aperitiv si sunt foarte gustosi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MIUTA 1

10.11.2010, 10:46

Multumesc la toata lumea si va invit cu drag pe toate la masa!

Corinuta 1

10.11.2010, 11:47

Bine ai venit!

Gurmanzii 1

21.11.2010, 21:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogosi cu scortisoara

ieri la 20:31

Mini tarte cu crema de vanilie si fructe

ieri la 20:30

Linte cu carnati cabanos

de Ina 7

ieri la 20:25

Placinta cu branza dulce

ieri la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata