Ardei gras si conopida, murate

de lia maria in Conserve, 15 Oct 2010 | 8083 vizualizari

 

O muratura asortata, colorata si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2kg conopida
  • 1kg ardei gras amestec (verde, galben si rosu)
  • Hrean
  • Marar uscat
  • Telina tije cu Frunze verzi
  • 2 plicuri picant fix
  • 300g zahar
  • 600ml otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras si conopida, murate:


Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii taiem in bucati mari.


Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si 2 fasii de hrean, in fiecare. Asezam alternativ , ardeii si conopida pana umplem borcanele. Deasupra punem dinnou hrean, marar si tije de telina. Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plicul; picant fix si-l turnam peste legume, apoi infiletam capacele, sau procedati ca mine: ale mele sunt fara filet, asa ca le-am legat cu celofan dublu si pentru o mai buna siguranta, cu hartie cerata, peste celofan.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras si conopida, murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Corinuta 1

15.10.2010, 18:32

vaaaai, asta-mi place rau de tot, da' cu ardeii umpluti cu varza te lingi pe degete

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:38

buuuuuuuun................

nadina73 1

16.10.2010, 02:07

super mai ai loc pe rafturi in camara sau in beci?feliciatri 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Zacusca cu fasole pastai