Ardei gras si conopida, murate

de lia maria in Conserve, 15 Oct 2010 | 11247 vizualizari

 

O muratura asortata, colorata si foarte usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2kg conopida
  • 1kg ardei gras amestec (verde, galben si rosu)
  • Hrean
  • Marar uscat
  • Telina tije cu Frunze verzi
  • 2 plicuri picant fix
  • 300g zahar
  • 600ml otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras si conopida, murate:

Curatam si spalam conopida. Spalam si indepartam cotorul si semintele ardeilor pe care ii taiem in bucati mari.

Spalam 2 borcane de 3L, adaugam cate o crengta de marar, una de telina si 2 fasii de hrean, in fiecare. Asezam alternativ , ardeii si conopida pana umplem borcanele. Deasupra punem dinnou hrean, marar si tije de telina. Pregatim lichidul, conform instructiunilor de pe plicul; picant fix si-l turnam peste legume, apoi infiletam capacele, sau procedati ca mine: ale mele sunt fara filet, asa ca le-am legat cu celofan dublu si pentru o mai buna siguranta, cu hartie cerata, peste celofan.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras si conopida, murate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

15.10.2010, 18:32

vaaaai, asta-mi place rau de tot, da' cu ardeii umpluti cu varza te lingi pe degete

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:38

buuuuuuuun................

nadina73 1

16.10.2010, 02:07

super mai ai loc pe rafturi in camara sau in beci?feliciatri 5f

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole alba - la congelator