Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ardei ii coacem pe gratar sau pe plita,
Cand sau copt pe toate partile le adaugam intr-o cratita adaugam sare peste ele si acoperim cu capac,lasam sa se raceasca bine
Dupa ce s-au racit ii curatam de pielita si de cotor cu seminte
Asezam ardeii in borcanele curate si sterilizate,
La 1 borcan de 800 ml adaugam 1 lingurita sare si 1 lingurita zahar umplem cu otet borcanul si inchidem,
Repetam operatiunea pana terminam,
Asezam intr-o cratita la fund un prosop si adaugam borcane apa si punem la fiert cca 30 min,
Le scoatem si le invelim cu o patura si lasam sa se raceasca bine dupa care le depozitam in camara
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult