Ardei iuti ciresica in otet

de Bucataras Medi in Conserve, 5 Oct 2015 | 1649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti ciresica(sau orice fel de ardei iuti)
  • otet
  • sare
  • piper boabe
  • zahar
  • foi de dafin
  • frunze de telina
  • frunze de visin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti ciresica in otet:

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g.

In fiecare borcan turnam cate 75 ml otet.

Adaugam cate o lingura rasa de sare si una de zahar in fiecare borcan.

Deasemeni mai adagam cate o frunza de dafin ,1-2 frunze de visin si cateva boabe de piper.

Deasupra punem cate o frunza de telina.Completam cu apa si capacim.


Punem borcanele intr.un vas mai inalt(putin mai inalt decat inaltimea borcanelor), pe fundul caruia am asezat prosoape de bucatarie.

Adaugam apa rece atata cat sa ajunga pana la buza inferioara a borcanului.

Cand apa incepe sa fiarba dam focul pe mic si fierbem circa 15 min.

Tragem vasul de pe foc, acoperim cu paturi groase si lasam asa pana a doua zi cane scoatem borcanele din vas,le stergem si....gata.....in camara cu ele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti ciresica in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MonaMimi 1

06.10.2015, 08:52

mirela0911 1

06.10.2015, 10:34

Ce fain arata!

Rocsi 1

06.10.2015, 20:48

Ce frumosi arata asa in borcane!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti (taiati) la borcan