Ardei iuti in otet

de alinutzika in Conserve, 5 Aug 2011 | 3781 vizualizari

 

Cantitatile de otet si zahar nu le pot da exact, pt ca variaza in functie de cati ardei aveti si de cat ati umplut de tare borcanul.Oricum, puteti doar aproxima cantitatea de " sirop" de care e nevoie. S-ar putea sa va ramana sau sa nu va ajunga. Eu o sa va spun de cat sirop am avut nevoie eu, la cantitatea mea de borcane.

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • otet
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:


Ardeii se spala si se asaza in borcane. Otetul si zaharul se pun in proportie de 50-50, adica jumate otet, jumate zahar, in cantitati egale. Mie mi s-au umplut 3 borcanele de 400 g cu ardei. Deci, am pus 1/2 kg zahar + 1/2 l otet, am amestecat pana s-a topit zaharul si am pus peste ardei, in borcane. Mi-a ajund exact la fix.
Se pun la rece. Sunt ideali langa ciorba si nu numai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (7)

RuxyRux 1

05.08.2011, 22:51

Merg perfect la o ciorbica, la o sarmaluta...buna idee

alinutzika 1

05.08.2011, 23:05

multumesc...

MotanLaOale 1

08.08.2011, 08:27

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet