Ardei iuti pentru iarna

de Panacris in Conserve, 7 Oct 2012 | 20590 vizualizari

 

O reteta super rapida si de efect! Multumesc Mamaieelena>:D< >:D< >:D< pentru idee:-*

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti micuti 500 g,
  • zahar brun 1 lingura,
  • miere de albine 1 lingura,
  • sare de muraturi 1 lingurita,
  • otet din vin.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti pentru iarna:

Ardeii se taie marunt cu foarfeca, se presara peste ei zahrul, mierea si sarea, apoi se indeasa bine in borcane. Se adauga otet pana se umple borcanele,  se agita bine, apoi se aseaza cuminti in camara. La iarna acesti ardei, dulci-picanti, se pot folosi la mancarurile iuti. Spor la treaba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti (taiati) la borcan