Ardei kapia copti pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 26 Sep 2011 | 14614 vizualizari

 

La noi nu lipsesc niciodata acesti ardei copti.Sotul meu ma ajuta intodeauna la pregatitul bunatatilor pentru camara dar acest lucru ii revine aproape in totalitate lui.El coace ardeii si ii decojeste iar eu doar ii curat si ii depozitez in congelator.
O sa postez zilele acestea si o alta reteta de ardei copti la borcan foarte,foarte usoara pentru cei care au putin timp la dispozitie si la fel de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • sare
  • pungi pentru congelator
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia copti pentru iarna:

Se aleg ardeii kapia din cei rosii,proaspeti si foarte sanatosi.Se coc pe gratar sau pe o tava metalica direct pe aragaz.


Se coc pe toate partile.Cand sunt copti se pun intr-un lighean,se pune putina sare pe ei si se acopera cu un capac.La fel se procedeaza cu toti pana se termina de copt.


Se decojesc frumos de coji,se curata de seminte avand grija sa ne spalam doar mainile in apa nu ardeii.


Se respecta aceasta conditie deoarece le ramane o aroma cum au fost copti minunata.


Se lasa la scurs intr-o strecuratoare cateva ore.


Se pun in pungi atati cat consumam la o masa.


Eu am pus cate 6 bucati intr-o punga noi fiind trei persoane.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia copti pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Lau 1

03.10.2011, 08:42

foarte buni

Denissa 1

14.10.2011, 18:17

buni buni

Bya Ralu 1

09.08.2012, 00:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba (by oana)