Ardei kapia copti pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 26 Sep 2011 | 22186 vizualizari

 

La noi nu lipsesc niciodata acesti ardei copti.Sotul meu ma ajuta intodeauna la pregatitul bunatatilor pentru camara dar acest lucru ii revine aproape in totalitate lui.El coace ardeii si ii decojeste iar eu doar ii curat si ii depozitez in congelator.
O sa postez zilele acestea si o alta reteta de ardei copti la borcan foarte,foarte usoara pentru cei care au putin timp la dispozitie si la fel de gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • sare
  • pungi pentru congelator
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia copti pentru iarna:

Se aleg ardeii kapia din cei rosii,proaspeti si foarte sanatosi.Se coc pe gratar sau pe o tava metalica direct pe aragaz.

Se coc pe toate partile.Cand sunt copti se pun intr-un lighean,se pune putina sare pe ei si se acopera cu un capac.La fel se procedeaza cu toti pana se termina de copt.

Se decojesc frumos de coji,se curata de seminte avand grija sa ne spalam doar mainile in apa nu ardeii.

Se respecta aceasta conditie deoarece le ramane o aroma cum au fost copti minunata.

Se lasa la scurs intr-o strecuratoare cateva ore.

Se pun in pungi atati cat consumam la o masa.

Eu am pus cate 6 bucati intr-o punga noi fiind trei persoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia copti pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveti la otet