Ardei kapia cu rosii

de anaiss in Mancaruri de legume, 14 Oct 2011 | 4123 vizualizari

 

O mancare de la mama de acasa:D

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia mari, copti
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • ulei, sare
  • smantana
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia cu rosii:

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se pune la calit in putin ulei (2 linguri), apoi se adauga rosiile taiate cubulete.

Ardeii copti si curatati de coaja, se aseaza in tigaie peste rosii, circular cu tot cu codita. Se presara cu sare dupa gust si se pune apa cat sa cuprinda ardeii. Atat cat coditele sa ramana afara.

Se lasa pe foc circa 15 minute, pana se formeaza un sos din rosii si ceapa (intre timp daca scade apa mai adaugam).

La sfarsit se servesc cu smantana si usturoi.

E o mancare delicioasa de toamna si se pregateste si rapid.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella