Ardei kapia cu rosii

de anaiss in Mancaruri de legume, 14 Oct 2011 | 4165 vizualizari

 

O mancare de la mama de acasa:D

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei capia mari, copti
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • ulei, sare
  • smantana
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia cu rosii:

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se pune la calit in putin ulei (2 linguri), apoi se adauga rosiile taiate cubulete.

Ardeii copti si curatati de coaja, se aseaza in tigaie peste rosii, circular cu tot cu codita. Se presara cu sare dupa gust si se pune apa cat sa cuprinda ardeii. Atat cat coditele sa ramana afara.

Se lasa pe foc circa 15 minute, pana se formeaza un sos din rosii si ceapa (intre timp daca scade apa mai adaugam).

La sfarsit se servesc cu smantana si usturoi.

E o mancare delicioasa de toamna si se pregateste si rapid.

Pofta buna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval