Budinca de brocoli

de epurasha2bb in Mancaruri de legume, 10 Aug 2010 | 6952 vizualizari

 

din retetele mele vechi

 

INGREDIENTE

  • 1 buchet de brocoli cu mai multe buchetele mici :)
  • 50 g cascaval sarac in grasimi
  • o ligurita de unt
  • 1/2 piept de pui
  • 1 morcov
  • 2 linguri smanatana
  • 1 ou
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de brocoli:

Se fierbe pieptul de pui si se toaca marunt cu cutitul.Apoi se opareste brocoli desprins in buchetele in putina apa cu sare, apoi se scoate si se scurge.Se unge o tavita mica (eu am folosit tavita inimioara de silicon), se aseaza buchetele de brocoli si pieptul de pui tocat, rondelute de morcovas fiert, apoi deasupra se toarna oul batut cu cele 2 linguri de smanatana si se da la cuptor, spre sfarsit adaugand cascavalul ras deasupra si iar se lasa la cuptor pana se rumeneste.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

burdulea56 1

11.08.2010, 00:16

Tare bun!

epurasha2bb 1

11.08.2010, 09:20

multumesc!

adry88 1

30.05.2011, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu sos Bechamel