Mancare de spanac cu orez

de noiinbucatarie in Mancaruri de legume, 9 Mar 2017 | 461 vizualizari

 

O mancare de primavara extrem de gustoasa si sanatoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de spanac congelat, sau 450 de grame.
  • 100 g orez
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • + carne de pui( optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de spanac cu orez:

Mai intai, curatam ceapa, o taiem marunt si o calim impreuna cu orezul in ulei incins, pentru 7-8 minute. Adaugam apoi o cana de apa si spanacul si lasam sa fiarba aprox. 20-25 de min. Amestecam din cand in cand si, daca este nevoie, mai adaugam apa.


Carnea de pui o prajim in ulei incins separat.


Batem oul si il adaugam peste mancarea de spanac atunci cand aceasta este gata, inainte sa-i stingem focul cu 1-2 minute.

 

TIPS-URI

1

Puteti adauga si 1 lingura de bulion.

2

La carne si ou puteti renunta daca tineti post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

noiinbucatarie 1

09.03.2017, 09:31

oanapl 1

09.03.2017, 17:42

kytz 1

10.03.2017, 10:36

Mi-e poftă! Abia aștept să apară urzicile și la noi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac