Ardei kapia in otet

de Panacris in Conserve, 20 Aug 2012 | 9170 vizualizari

 

O salata gustoasa ptr. mancarurile savuroase din anotimpul rece!:-*

 

INGREDIENTE

  • Ardei capia 10 kilograme,
  • Oţet 1litru,
  • Apă 2 litri,
  • Zahăr 200 grame,
  • Miere poliflora 100 grame,
  • Ulei 130 mililitri,
  • Usturoi 4 căpăţâni Foi de dafin 3-4 bucăţi,
  • Piper negru boabe 10-15 bucăţi,
  • boabe de coriandru 9 bucăţi.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia in otet:

Ardeii capia se coc la gratar, direct in jar. Se pun într-un vas adânc se presară sare grunjoasă peste, se acoperă cu un capac şi se lasă cca. 30 de minute să stea în abur. Între timp se pune la fiert apa, cu sare, zahăr, ulei şi piper. Când începe să clocotească se adaugă oţetul şi foile de dafin şi se lasă în continuare pe foc. Ardeii se curăţă de coajă, codiţe şi seminţe şi se aşează în borcane. Peste ardeii din borcan se pune lichidul fierbinte. Se pun şi bucăţele de usturoi după gust. Se închid borcanele şi se pun la Bain Marie cca. 30 de minute.


Se scot şi se pun într-o pătură la cald, până a doua zi. Apoi se depozitează în cămară.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia in otet" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

alina_paula 1

28.08.2012, 09:55

la ingrediente ati trecut si Miere poliflora 100 grame....cand se pune la preparea retetei?..as vrea s-o prepar...multumesc....

simona72 1

05.09.2014, 18:56

Ramane pe saptamana viitoare sa o fac!!!

simona72 1

01.10.2014, 09:59

Pun ardei gras, cred ca merge si ala...am cautat reteta de nebuna si nu o mai gaseam

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Ardei in otet, la borcan