Ardei Kapia la Borcan

de rodicamaria in Conserve, 2 Iul 2011 | 2673 vizualizari

 

Este o reteta a mamei mele,dar eu sunt cea mai mare consumatoare.Am sa va dau reteta si apoi retete care le-am facut saptamana aceasta cu ardei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei Kapia
  • 1-2 aspirine
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei Kapia la Borcan:

Ardeii se spala ,se taie felii si se toaca cu masina de carne.Se pun intr-o cratita si se dau un clocot.


Se piseaza aspirinele ,se adauga la compozitie si se amesteca bine pentru dizolvare.Se repartizeaza compozitia in borcane si se da la cuptor pt.sterilizare(in tava cuptorului de aragaz se pun cateva foi de ziar,se pun borcanele cu compozitia si apoi se da drumul la foc mic,pana se incalzeste bine cuptorul,apoi se stinge focul si se lasa borcanele acolo pana se racesc complet).

 

TIPS-URI

1

Dupa ce s-a desfacut ,borcanul se pastreaza la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei Kapia la Borcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

rodicamaria 1

02.07.2011, 14:13

FB dar nu numai la mancaruri cu sos.Putin mai tarziu sau maine,o sa va arat cam am facut salata de fasole verde si salata de oua !

RuxyRux 1

02.07.2011, 14:22

Asa este putem folosi dupa imaginatia noastra fara probleme ardeiasii kapia

marcela1979 1

02.07.2011, 17:32

excelent la favorite

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei kapia