Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ardeii ii taiem in doua pe lung, indepartam cotorul,curatam de nervuri si seminte si ii spalam .
Separat amestecam intr-un bol faina,laptele,parmezanul si potrivim de sare .Cantitatea de lapte depinde de tipul de faina folosit .Trebuie sa obtinem o compozitie asemanatoare celei pentru clatite .
Punem ulei la incins intr-o tigaie la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins bine luam ardei , ii trecem prin compozitia cu parmezan si ii punem la prajit pe ambele parti .
Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .
Se servesc calzi sau reci , ca aperitiv sau alaturi de o portie de carne sau cartofi .
Pofta buna .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult