Ardei pentru iarna

de T I M E A in Conserve, 7 Aug 2012 | 4810 vizualizari

 

Recomand din plin pastrarea legumelor pentru iarna in congelator.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei capia mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru iarna:

Iarna cand toate sunt foarte scumpe cu greu ne permitem sa cumparam 1 kg de ardei capia cu 15 lei de ex.


Asadar e foarte simplu ca acum cat inca este vara si gasim de toate la preturi mai accesibile, sa conservam cat mai multe legume.


Nu trebuie decat sa spalam bine legumele, sa le lasam cateva minute sa se scurga de apa, apoi sa le taiem felii, adica in 4-5 si sa le punem in pungi la congelator.


Din 8 ardei uriasi am pus 3 pungi.


Toata iarna folosesc ardei la tocanite, ciorbe, fripturi, sosuri etc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

T I M E A 1

07.08.2012, 20:11

nu e deloc racoare dar ca sa pun niste legume la congelator nu necesita nici timp mult, nici efort si nici coacere

Panacris 1

07.08.2012, 20:12

Eu ce sa mai spun, am pe list sa achizitionez o lada frigorifica sau un congelator cu sertare separat de cel de la combina. Ptr iarna coc in fiecare an cca. 30 de kg de vinete,
dezosez cca. 10 kg de visine, fasole verde vreo 5 kg, mazare 5 kg., ardei grasi tocati cca. 5 kg., spanac de la socrii din gradina cat se poate, si verdeturi> leustean, patrunjel, marar, telina s.a.m.d, in functie de ce mai achizitioneaza sotul meu din drumurile sale in tara noastra, totusi frumoasa si bogata

ela 1

07.08.2012, 20:35

si eu ii pun asa pentru iarna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu orez pentru iarna