Ardei pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 16 Sep 2012 | 2640 vizualizari

 

Eu pun ardei pentru mancare si ciorbe in congeletor.

 

INGREDIENTE

  • ardei de toate culorile
  • pungi de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru iarna (reteta Motan):

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri (se taie in doua sa fie mai usor).

Se spala din nou si se pun cu cavitatea in jos sa se scurga.

Se taie fasii si apoi patratele.

Se pune la foc o oala mai mare cu apa trei sfertiri. (apa simpla)

Cand clocoteste se pun ardeii tocati si cand da iar in clocot se lasa un minut si se stinge focul.

Se scot intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga si sa se raceasca.

Se pun in pungi de plastic. Eu le pun sub forma de placa deoarece este mai usor sa tai din ea cat imi trebuie.

Se pun in congeletor si se consuma iarna la preparate.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ardei pentru iarna (reteta Motan)-0
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-1
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-2
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-3
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-4
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-5
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-6
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-7
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-8
Ardei pentru iarna (reteta Motan)-9

COMENTARII (33)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

19.09.2012, 22:07

mihaelar63

mihaelar63 1

20.09.2012, 09:30

Si eu pun dar neopariti

MotanLaOale

MotanLaOale 1

20.09.2012, 10:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!