Ardei pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 16 Sep 2012 | 7063 vizualizari

 

Eu pun ardei pentru mancare si ciorbe in congeletor.

 

INGREDIENTE

  • ardei de toate culorile
  • pungi de plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pentru iarna (reteta Motan):

Ardeii se spala si se curata de samburi si nervuri (se taie in doua sa fie mai usor).

Se spala din nou si se pun cu cavitatea in jos sa se scurga.

Se taie fasii si apoi patratele.

Se pune la foc o oala mai mare cu apa trei sfertiri. (apa simpla)

Cand clocoteste se pun ardeii tocati si cand da iar in clocot se lasa un minut si se stinge focul.

Se scot intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga si sa se raceasca.

Se pun in pungi de plastic. Eu le pun sub forma de placa deoarece este mai usor sa tai din ea cat imi trebuie.

Se pun in congeletor si se consuma iarna la preparate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei copt la borcan