Ardei prajiti pentru masa festiva

de anisoara in Mancaruri de post, 29 Mai 2010 | 8019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei dulci de marime mijlocie
  • rosii
  • ceapa
  • morcov
  • usturoi
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei prajiti pentru masa festiva:

Se spala bine ardeii se se sterg bine cu un prosop.

Se incalzeste un ceaun cu un pahar de ulei si se adauga cca 4-5 ardei odata la prajit. Ceaunul se acopera cu capacul .



Peste vreo 3-4 minute se intorc pe cealalta parte . Le prajim pe cealalta parte inca 3-4 minute .



Se scot ardeii se pun intr-un punga de plastic si se leaga .



Se lasa punga pe vreo 5 minute cu ardeii. Dupa aceia ardeii se curata usor de pielita.



Se taie atent cu cutitul dealungul lor in 2 jumatati Pe fiecare jumatate se pune cite o lingura de sos de rosii si se ruleaza



Sosul de rosii il preparam din ceapa prajita cu rosii taiate felii , cu morcov dat prin razatoare si la urma se adauga putin usturoi pisat si sare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei prajiti pentru masa festiva" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

anisoara 1

29.05.2010, 23:59

Nadina , in Spania este orice leguma si fructa in vanzare in orice timp al anului. Daca nu ai timp vina in ospetie , te servesc eu cu ardei impluti cu varza la moment ce am in frigider. Multumesc pt apreciere si furculite.

anisoara 1

30.05.2010, 00:00

Fetelor cu placere , va sunt recunoscatoare pt tot. Va pup si va

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu orez