Ardei rosu umplut cu pasta de branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 8252 vizualizari

 

un aperitiv foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei rosi grasi
  • 5oo g branza de oaie(din cas eu am in congelator)
  • boia de ardei rosu 1 lingurita
  • 1/2 pachet de unt
  • putina, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei rosu umplut cu pasta de branza:

Se taie capacul de la ardei si se curata de samburi

Branza se amesteca bine cu untul ,boiaua si resturile de la ardei tocate marunt se face ca o pasta

Se umplu ardei si se pun la rece pentru 2 ore apoi se taie feliute si se servesc ca si aperitiv

Sant fantastic de buni pentru mai ales pentru cei carora le plac branzeturile,noua ne plac tare mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei rosu umplut cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

burdulea56 1

13.10.2010, 16:59

Ce fain, Nadina si tare bun! de la mine.

nadina73 1

13.10.2010, 17:58

cory

nadina73 1

13.10.2010, 17:59

multumesc burdulea

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosele pentru "zupa"