Ardei rosu umplut cu pasta de branza

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2010 | 5031 vizualizari

 

un aperitiv foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei rosi grasi
  • 5oo g branza de oaie(din cas eu am in congelator)
  • boia de ardei rosu 1 lingurita
  • 1/2 pachet de unt
  • putina, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei rosu umplut cu pasta de branza:

Se taie capacul de la ardei si se curata de samburi


Branza se amesteca bine cu untul ,boiaua si resturile de la ardei tocate marunt se face ca o pasta


Se umplu ardei si se pun la rece pentru 2 ore apoi se taie feliute si se servesc ca si aperitiv


Sant fantastic de buni pentru mai ales pentru cei carora le plac branzeturile,noua ne plac tare mult

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei rosu umplut cu pasta de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

burdulea56 1

13.10.2010, 16:59

Ce fain, Nadina si tare bun! de la mine.

nadina73 1

13.10.2010, 17:58

cory

nadina73 1

13.10.2010, 17:59

multumesc burdulea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza de capra si feta