Ardei si fasole lata la otet

de Constelatialeu in Conserve, 24 Iul 2014 | 2133 vizualizari

 

O particica din recolta,niste ardei care nu ustura,niste fasole galbena lata si cativa ardei usturati....trebuia sa le fac ceva si le-am facut.....

 

INGREDIENTE

  • ardei bulgaresti -nu ustura
  • fasole galbena lata
  • 3-4 ardei usturati
  • otet de 9 grade
  • sare
  • zahar
  • cantitati variabile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si fasole lata la otet:

Curatam fasoalea de moate si o spalam,spalam si ardeii.Alegem ardeii lungi si drepti si ii asezam intr-o sticla cu gatul larg,printre ardei punem si fasole,restul de ardei mai cocosati si curbati ii asezam intr-un borcanel mai mare.In sticla si in borcan,dupa ce am asezat ardeii si fasolea am adaugat 2 lingurite zahar si 2 lingurite sare apoi am turnat otet.Cam asta-i toata filozofia,acum astept sa se acreasca,merg tare bine la o ciorbita delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si fasole lata la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

24.07.2014, 21:49

Interesant, eu nu am mancat

alilianaa 1

25.07.2014, 08:37

fasole in otet n-am pus pana acum.. dar nu-i timpul trecut

anca_rm 1

25.07.2014, 09:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu orez pentru iarna