Ardei si fasole lata la otet

de Constelatialeu in Conserve, 24 Iul 2014 | 1286 vizualizari

 

O particica din recolta,niste ardei care nu ustura,niste fasole galbena lata si cativa ardei usturati....trebuia sa le fac ceva si le-am facut.....

 

INGREDIENTE

  • ardei bulgaresti -nu ustura
  • fasole galbena lata
  • 3-4 ardei usturati
  • otet de 9 grade
  • sare
  • zahar
  • cantitati variabile
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si fasole lata la otet:

Curatam fasoalea de moate si o spalam,spalam si ardeii.Alegem ardeii lungi si drepti si ii asezam intr-o sticla cu gatul larg,printre ardei punem si fasole,restul de ardei mai cocosati si curbati ii asezam intr-un borcanel mai mare.In sticla si in borcan,dupa ce am asezat ardeii si fasolea am adaugat 2 lingurite zahar si 2 lingurite sare apoi am turnat otet.Cam asta-i toata filozofia,acum astept sa se acreasca,merg tare bine la o ciorbita delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si fasole lata la otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MOKUSKA 1

24.07.2014, 21:49

Interesant, eu nu am mancat

alilianaa 1

25.07.2014, 08:37

fasole in otet n-am pus pana acum.. dar nu-i timpul trecut

anca_rm 1

25.07.2014, 09:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida