Ardei umpluti

de claudiaO in Porc, 19 Noi 2019 | 2328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 70 g orez
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru 1 lingurita
  • sare, piper, 1 lingurita Maggi Secretul gustului
  • 2 cutii rosii cuburi in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Mai intai curatam si tocam ceapa maruntel. Punem la prajit ceapa cu cele 2 linguri de ulei. Orezul il spalam in 5-6 ape, apoi, dupa ce s-a inmuiat ceapa, il punem si pe al si adaugam 100 ml apa /supa. Lasam sa infloreasca un pic. Adaugam sare, piper, cimbru si Maggi  si mai lasam putin sa se raceasca. Punem peste amestecul de oerz si ceapa, carena tocata si amestecam bine. Mai adaugam 1 lingura pasta tomate si omogenizam - sare si piper daca mai e nevoie. Umplec ardeii cu compozitia rezultata, ii asezam frumos in cratita. Mi-a ramas cam 2 linguri de umplutura, peste care am adaugat rosiile cuburi, putina sare si cimbru si dam la cuptor pana se patrunde orezul, ardeii si carnita. Cand e gatam presaram patrunjel verde deasupa.

Servim simpli sau cu putina smantana.

pofta buna! 

TIPS-URI

1

daca renuntam la carne, obtinem niste minunati ardei umpluti de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Merisor 1

19.11.2019, 20:25

Buni, buni!

Rocsi 1

20.11.2019, 19:30

Sunt foarte buni, ne plac si chiar am in frigider, ca altfel imi faceai pofta!

Lau 1

24.12.2019, 21:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii