Ardei umpluti cu carne de porc

de Andra_Constantinescu in Porc, 25 Aug 2015 | 9239 vizualizari

COMENTARII (26)

Merisor 1

25.08.2015, 18:16

papa bun pe masa Andrei

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 18:18

A fost, acum am decat rosii cu branza

reisnaor_2006 1

25.08.2015, 18:18

foarte buni

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 18:22

Multumesc, Roxana!

VanessaAli 1

25.08.2015, 18:24

O bunatate!

- Andreea - 1

25.08.2015, 18:24

Deliciosi

portiadelumina 1

25.08.2015, 18:25

Îmi plac, îi scald în smântână şi-i mănânc de nu se văd. Mie îmi plac şi cei de post.

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 18:26

Multumesc, VanessaAli!

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 18:26

Multumesc, Andreea!

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 18:29

portiadelumina: Banuiesc ca sunt buni si cu smantana si de post, dar eu mananc decat sosul si eventual pielea de la ardei . Carnea nu-mi place , iar de post n-am facut pana acum.

MotanLaOale 1

25.08.2015, 18:55

buni buni

Gherca Daniela 1

25.08.2015, 19:57

Foarte buni!

alilianaa 1

25.08.2015, 20:00

super buni!

robert_b 1

25.08.2015, 20:23

deliciosi!

Gicuta 1

25.08.2015, 20:31

Arata delicios! Imi plac mult ardeii umpluti mai ales cei de post.

Valclaudia 1

25.08.2015, 20:41

tare bine mai gatesti,fata vrednica!

Bya Ralu 1

25.08.2015, 20:42

ce bine arata

Andra_Constantinescu 1

25.08.2015, 21:19

Multumesc frumos tuturor!

Rocsi 1

25.08.2015, 21:44

Sunt asa gustosi ardeii umpluti!

deyutzky 1

25.08.2015, 21:57

tare bine arata!

miki_a 1

26.08.2015, 01:16

Ii ador, cu tot cu sos!

Andra_Constantinescu 1

26.08.2015, 07:52

Multumesc, fetelor!

dantes 1

26.08.2015, 08:07

Buni!

Xandrinne 1

26.08.2015, 08:58

Catalina L 1

26.08.2015, 09:44

Foarte buni

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos dulce acrisor