Ardei umpluti cu carne de porc

de Andra_Constantinescu in Porc, 25 Aug 2015 | 2006 vizualizari

 

Fetitei mele ii plac foarte mult ardeii umpluti, in special carnea. Eu mananc doar sosul :))

 

INGREDIENTE

  • 17 ardei grasi;
  • 1 kg carne tocata de porc;
  • 100 g orez;
  • 4 cepe;
  • doua oua;
  • 8 linguri bulion;
  • o lingurita cimbru uscat;
  • o lingurita boia de ardei dulce;
  • doua linguri faina;
  • sare;
  • apa cat sa acopere ardeii;
  • o legatura de patrunjel.
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Ardeii se spala si li se indeparteaza coada si semintele cu ajutorul unui cutit, taind circular in jurul cozii si avand grija ca acestia sa ramana intregi.


Intr-un castron se pun carnea tocata, orezul spalat, 3 cepe curatate de foi, spalate si taiate marunt, doua oua, 4 linguri de bulion, cimbrul, boiaua de ardei dulce si sarea, dupa gust. Se amesteca, apoi se umplu ardeii cu aceasta compozitie, unul cate unul, la final presarand putina faina peste carne, pentru a forma un dop.


Se aseaza ardeii umpluti intr-o cratita, se pune apa peste ei,cat sa ii acopere, se adauga o ceapa curatata, spalata si taiata marunt si se lasa sa fiarba. Spre final se adauga 4 linguri de bulion, se mai dau in cateva clocote, apoi se ia cratita de pe foc si se presara patrunjelul spalat si tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Xandrinne 1

26.08.2015, 08:58

Catalina L 1

26.08.2015, 09:44

Foarte buni

-Licurici- 1

26.08.2015, 09:57

Bun, bun, bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Furnici in copac