Muschiulet de porc in crusta de condimente

de Miha in Porc, 29 Apr 2011 | 8098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc
  • 1 lingura piper mozaic
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita boabe de coriandru
  • 1 lingurita chimen
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 catei usturoi
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc in crusta de condimente:

Am mai facut odata ceva de genul asta, muschiulet in crusta de piper. Dar cand am vazut reteta postata de Gabi, m-a incitat amestecul de condimente, incat am zis ca neaparat trebuie sa incerc si eu. :))


Pisam usturoiul cu sarea si boiaua de ardei. Turnam uleiul si omogenizam. Cu acest amestec ungem muschiuletul de porc, spalat si curatat.



Condimentele le amestecam si le punem pe o folie de aluminiu. Tavalim muschiuletul prin acest amestec, acoperindu-l bine. Invelim in folie si dam la rece pentru cateva ore.


Intr-o tigaie antiaderenta incingem 2 linguri cu ulei de masline si prajim usor muschiuletul pe toate partile (eu l-am taiat in 2, ca nu-mi incapea in tigaie :)) ), fara a-l intepa cu furculita.


Dupa ce s-a rumenit usor se transfera intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste bine, in jur de jumatate de ora. Se lasa sa se racoreasca putin, apoi se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc in crusta de condimente" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kamy 1

01.05.2011, 17:29

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:35

bun si aspectos

elena1988 1

02.05.2011, 13:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in crusta de condimente